PDA

View Full Version : No audio


tDotTo
December 18th, 2009, 09:45 PM
My boxee stopped playing audio all of a sudden. The problem started after I toggled the audio setting from Digital to Analog to test.

NomadDNA
December 18th, 2009, 10:48 PM
My boxee stopped playing audio all of a sudden. I toggles the sound from Digital to Analog and then back to Digital but no luck.

That's a bit vague for us to give a solid answer.

Have you rebooted your computer? Does audio work for other programs? Have you tried to reinstall boxee? Have you found this problem on jira.boxee.tv yet?

tDotTo
December 19th, 2009, 10:09 AM
Apologies. This is on my Apple TV, and I have restarted my ATV several times. I am able to play movies and music through regular Apple TV (iTunes) content and there is no problem with sound. I have not tried re-insalling Boxee as I think this could be solved without it. Something I am considering to try soon is removing UserData folder, if that helps. Checked JIRA, no luck

NomadDNA
December 19th, 2009, 09:26 PM
Apologies. This is on my Apple TV, and I have restarted my ATV several times. I am able to play movies and music through regular Apple TV (iTunes) content and there is no problem with sound. I have not tried re-insalling Boxee as I think this could be solved without it. Something I am considering to try soon is removing UserData folder, if that helps. Checked JIRA, no luck

Hmm... an unusual and frustrating problem. The UserData folder, once replaced, solves a lot of problems. If all else fails, don't hesitate to reinstall.

Good Luck

hfisher999
December 21st, 2009, 10:41 AM
Weird, my audio for Boxee and AppleTV has been going on and off...if I go to Trailers on ATV and then back to Boxee, it comes back...