PDA

View Full Version : smb shared drives


chrrissss
January 22nd, 2010, 06:06 AM
hi
have boxee beta on atv but is constantly losing connection to networked drives and folders.
i set the shared folders and drives up in the settings media and it will connect fine but the connection is just so flaky, there one minute gone the next and seems impossible to get back, last night it worked for the first time and i was able to browse through all my movies with art work and info through the movie section same for music and now its gone again, and says " not connected" but if i browse through the files it all shows up and plays! so it must be connected but obviously i would prefer it to work through the movies section with the decent interface.

has anyone got a work around to this problem

also hulu has gone ... and my geo location settings are correct

thanks

chris

maximusfacq
January 22nd, 2010, 08:01 AM
The workaround that I am currently using is logging out and back in. This initiates a re-connect. I've also periodically had luck with hitting the Re-Scan Source button and seeing it re-connect when I browse back to the Movies, Music or TV Shows links.

dshad
January 22nd, 2010, 12:09 PM
The workaround that I am currently using is logging out and back in. This initiates a re-connect. I've also periodically had luck with hitting the Re-Scan Source button and seeing it re-connect when I browse back to the Movies, Music or TV Shows links.

I've got the same problem with my samba shares and the only way for me to reconnect is by logging out and in...