PDA

View Full Version : BBC iPlayer not working in UK through Boxee (AppleTV AND PC)


ellismp
January 24th, 2010, 06:25 AM
Hi

Since the last few days iPlayer is not working on our Apple TV (0.9.14.6992), nor on my PC (0.9.20.10261).

I can get to the program but I get no sound or video, just the initial still image of the program icon with "Click to play" super-imposed - even though the status bar (elapsed time etc.) shows it playing and I can pause and re-start that.

I can access the iPlayer site directly and watch fine from the same PC.

Please help!
Martin

darcilicious
January 24th, 2010, 10:07 AM
Yes, the BBC/website changed something and it broke how iPlayer worked in Boxee; Boxee folks are aware of the issue and will have it fixed as soon as possible.

ellismp
January 24th, 2010, 11:02 AM
Aha - thanks!

marcel
January 24th, 2010, 01:29 PM
should now be working..

darcilicious
January 24th, 2010, 01:33 PM
I can't seem to get past the short network/channel intro though :(

Anyone else?

marcel
January 24th, 2010, 01:35 PM
on windows? The OSD is working?

darcilicious
January 24th, 2010, 01:40 PM
Yes and yes. But some shows work and some don't. Let me check something else out (also, it looks like I can't get actual radio shows listed in some/most cases via categories).

darcilicious
January 24th, 2010, 01:50 PM
Seems to work better / more consistently on 103xx beta for TV shows (Heroes wasn't working the first time but it is now).

ellismp
January 25th, 2010, 01:30 AM
Seems to work on 6992 now on the AppleTV.

Think I had to stop and re-start one program to see it but that could have been me.

Thanks!

Martin

ammc
January 25th, 2010, 07:46 AM
Hello

Do you mean it is fixed in Boxee Beta ATV and I need to reinstall it? If so do I need to reinstall the whole of Boxee Beta for Apple TV or just the plug-in?

JimWiley
January 25th, 2010, 08:17 AM
Hello

Do you mean it is fixed in Boxee Beta ATV and I need to reinstall it? If so do I need to reinstall the whole of Boxee Beta for Apple TV or just the plug-in?

No, it should just have started working, I think. They've made changes server side so no need for you to make local changes. Fire it up, it just started working for me....

Jim

ammc
January 25th, 2010, 08:35 AM
Thanks Jim. I've just tried it and can confirm its working, from Canada

ellismp
January 25th, 2010, 08:46 AM
I'm running Boxee under ATVFlash on the AppleTV. I didn't have to change/re-install anything to get it working again once the news came through that it had been fixed.