PDA

View Full Version : Anyone else no video with update?


sasonline
November 13th, 2010, 01:54 AM
I plugged in boxee box tonight and performed update. Any video was just a black screen. I worked with support to hold the button down for 15sec and reset back to factory settings. The vidoes play fine then but I have very few choices (more like test data). If I update once again all video is black. Many times I can also go to browser and the video is still black in the middle of the screen. I have not seen anyone else report this problem and was wondering if others are seeing this; if so I can just wait for the next update to fix.

Anyone?

sasonline
November 13th, 2010, 11:24 AM
my version is: 1.0.1.16125

gregwa
November 13th, 2010, 11:28 AM
I've seen some posts that say to set the tv and boxee to 720p to make this problem go away until some things are sorted out in the software.

weeniewawa
November 13th, 2010, 11:31 AM
I think it has something to do with HDMI/HDCP in your system. It did the same thing for me and I rebooted Boxee, when it goes through the grey screen and then goes black, I turned off my A/V receiver for like 5 seconds then turned it on again and Boxee was back on screen.

sasonline
November 15th, 2010, 09:54 AM
Thanks for the response. I have also read other people having the same problem. I tried setting to 720p but I don't think I cycled the box. I will try that tonight to see if it helps.

sasonline
November 15th, 2010, 07:43 PM
So I changed to 720p and set the overscan option to none and it does in fact show video. Guess I will leave it at that until a new update comes out.

Thanks everyone for help.

sasonline
November 15th, 2010, 07:44 PM
for anyone reading this thread later; don't forget to turn off and back on the boxee box.