PDA

View Full Version : Missing images in the boxee theme?


amkrisis
December 9th, 2008, 07:51 AM
Hey guys

If I click on a user, i get several missing images.

For example:

http://forum.boxee.tv/images/greenzero/buttons/collapse_generic.gif

http://forum.boxee.tv/images/greenzero/buttons/collapse_generic.gif

Missing files or an error in the theme perhaps?

Cheers

marcel
December 9th, 2008, 09:19 AM
sorry not following where the missing images are??

amkrisis
December 9th, 2008, 09:25 AM
sorry not following where the missing images are??

On user profile pages here on the forum.

For example: http://forum.boxee.tv/member.php?u=4

marcel
December 9th, 2008, 09:42 AM
sorry still missing it ..

agentlame
December 9th, 2008, 03:22 PM
you got me too... i'm not sure what's missing. :confused:

marcel doesn't use an avatar, on the forums... if that is what you're saying?

amkrisis
December 10th, 2008, 01:30 AM
you got me too... i'm not sure what's missing. :confused:

marcel doesn't use an avatar, on the forums... if that is what you're saying?

No :)

I'm talking about the little icons you're supposed to see on the profiles.
Near Mini Statistics, Friends, Albums

The forum seems to link to images or icons that don't exist (or are in a wrong folder perhaps.

Or is it just me?

marcel
December 10th, 2008, 02:02 AM
sorry still missing it maybe send a screen shot of what you see...:)

amkrisis
December 10th, 2008, 02:35 AM
Here you go :)

marcel
December 10th, 2008, 03:08 AM
seems like a windows (chrome ) issue..

amkrisis
December 10th, 2008, 03:14 AM
seems like a windows (chrome ) issue..

I'm upgrading my laptop this weekend, and will check in ubuntu/firefox after that.

Strange :)

MILE
December 10th, 2008, 05:47 AM
I just checked, like just for fun...and having the same issue...!? Not that I care, just wanted to let you know...

Safari 3.2.1 on Mac OS X 10.5.5

:: M ::

amkrisis
December 10th, 2008, 06:22 AM
Yeah, it's not a MAJOR issue of course,I just noticed it :)

marcel
December 10th, 2008, 06:23 AM
ok ..firefox is fine :)

agentlame
December 10th, 2008, 07:24 AM
yeah... looks like it's a webkit issue.

not sure the team can do much about it until the is an update to vBulletin.

from epiphany (gnome webkit browser):

MILE
December 10th, 2008, 08:33 AM
yeah... looks like it's a webkit issue.

not sure the team can do much about it until the is an update to vBulletin.


Still weird though, since i am browsing quite a few other forums running on vBulletin without any problems...!? Probably half of the forums out there are using it anyway, so it shouldn't generally be incompatible with Webkit...

The missing pics seem to be only user names though, which makes me wonder why they are not being displayed as text in the first place...?!

:: M ::

amkrisis
December 10th, 2008, 09:20 AM
It's more then user pics actualy.

Missing:

http://forum.boxee.tv/images/greenzero/buttons/collapse_generic.gif
http://forum.boxee.tv/images/greenzero/misc/menu_open_usercss.gif

It seems that they just don't show up and broken/missing images on Firefox.