PDA

View Full Version : Streaming media (mms) not playing in BOXEE


tiborko
January 5th, 2009, 10:37 PM
I have a bunch of streaming media sources that I know work using Windows media player, but they do not work when I add them to the sources.xml:

<source>
<name>CZ-Film1</name>
<path>mms://stream.hdtv1.cz/Film1cz-live?WMContentBitrate=512000</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>


<source>
<name>CZ-METEOTV</name>
<path>mms://netshow.atlas.cz/meteotv</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>SK-ZEMPLIN</name>
<path>mms://213.151.202.233:8080/</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>SK-TV BA</name>
<path>mms://81.89.49.210/tvbalive</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>SK-NAUTIK Live</name>
<path>mms://81.89.49.212:80/nautiklive?MSWMExt=.asf</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>SK-TA3</name>
<path>http://wmsta3.the.sk/ta3live</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>SK-Music Box</name>
<path>mms://81.89.49.210/musicbox?.wma</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>HU-FixTV</name>
<path>mms://www.fixtv.hu/fixdsl</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>HU-Zenit</name>
<path>mms://stream01.gtk.hu/zenittv</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>HU-S4</name>
<path>mms://stream01.gtk.hu/s4</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>HU-CityTV</name>
<path>mms://217.27.219.157:1234/</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>HU-Szeged</name>
<path>mms://213.163.4.195:8080/</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>HU-Melitta</name>
<path>mms://stream01.gtk.hu/gil</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>

<source>
<name>HU-Esztergom</name>
<path>mms://87.229.48.182:8081/</path>
<thumbnail></thumbnail>
<private>false</private>
</source>
<source>

agentlame
January 5th, 2009, 10:39 PM
what does boxee do when you try to play them?

also, could you post/pm your debug logs: http://forum.boxee.tv/showthread.php?t=377

tiborko
January 6th, 2009, 07:29 AM
When I select the item the hour glass spins, sometimes just brings me back to the items to select sometimes it freezes up boxee.

tiborko
January 7th, 2009, 06:19 PM
Agentlame: Any suggestions based on the log I sent you?

agentlame
January 7th, 2009, 06:42 PM
Agentlame: Any suggestions based on the log I sent you?

i didn't get anything.

tiborko
January 9th, 2009, 08:57 AM
When I compose a private message to you and paste the content of the log to the body of the message I get a note saying that the mnessage is too long.

So I tried to attach teh log to this reply - I get a message that says the file is invalid. So I chaneg the file extension to be txt. Now I get a message that says Your file of 180.0 KB bytes exceeds the forum's limit of 19.5 KB for this filetype.

How do I send you the log?

agentlame
January 9th, 2009, 12:30 PM
pastebin.com

tiborko
January 9th, 2009, 02:32 PM
Thanks. I just sent you the log. Thanks for looking into this.

tiborko
January 9th, 2009, 07:15 PM
Or it can be seen at:
http://pastebin.com/m53d127c9

agentlame
January 9th, 2009, 08:54 PM
i'm testing this right now... i think it's a windows bug, though... :(

louism74
January 10th, 2009, 02:03 PM
i'm testing this right now... i think it's a windows bug, though... :(

till now is not working at all, if some one have it working plz show me the ligth :p

tiborko
January 10th, 2009, 10:47 PM
I have another one:
mms://stvstream.m1.livetv.sk/stv1live

Works fine in windows media player but does nothing in BOXEE. Anyone any suggestions?

tiborko
January 12th, 2009, 11:03 AM
Anyone? Suggestions?

tiborko
January 13th, 2009, 02:14 PM
agentlame: did you find out anything?

tiborko
January 24th, 2009, 10:42 PM
Any resolution to this?

felizf
March 26th, 2009, 02:05 PM
hey did you find anything? im having the same exact issues :(

grambling
March 31st, 2009, 11:16 PM
Have same issue as others. Audio is fine on Mac side of Boxee but receive no audio on Windows side. I can hear Boxee generated audio from the web but no internal audio from either my hard drive or network drive. Not that much of a problem since the Mac side works fine but it would be nice if Windows would work too.

I use an iMac with Boot Camp so I am able to switch back and forth fairly easily.

marcel
April 1st, 2009, 07:45 AM
thanks for the updates added this as a windows bug specifically ...what OS are you using?

FridgeFTA
July 8th, 2010, 09:55 PM
thanks for the updates added this as a windows bug specifically ...what OS are you using?

Glad to hear this is being worked on. I have several different mms streams that I have attempted to integrate into my Boxee app and have hit the same problem as the others here.

I attempted to use a WMP embed on a website to get Boxee to play/display mms streams and even tried hiding in a wvx, same results. Tested on WinXP SP2 & SP3. Like others I can play mms directly using WMP and embedded on my site without issue.

I'll check JIRA for an update on the issue.