PDA

View Full Version : Pitchfork RSS feed and my app repository


jaredhanson
April 26th, 2009, 12:50 PM
Just wanted to make a quick announcement that I successfully set up an app repository and created a working RSS application for Pitchfork.tv (http://pitchfork.com/tv/).

My repository is available at boxee.helixent.com (http://boxee.helixent.com/), and the app can be installed from there. Alternatively, the feed itself (http://boxee.helixent.com/rss/pitchfork/index.rss) can be added to your RSS feeds. If you try it out, let me know how it works.

Thanks to boxee and the community for the excellent work. I look forward to developing more apps in the future, and helping out the community where I can.

magomra
April 27th, 2009, 11:49 PM
Thanks I'm really psyched to try this out.

magomra
April 28th, 2009, 12:00 AM
This is absolutely fantastic, thank you so much.

killswitch
April 28th, 2009, 03:30 AM
thank god, i love you

fatcitycolorado
April 29th, 2009, 02:30 AM
This is hottttttttttt like sauce.

svuille
April 29th, 2009, 03:47 PM
thanks, works great

berbabed
May 13th, 2009, 11:58 PM
awesome job!

Kinda new here, looking for repositories. A centralized list of RSS feeds and repositories would be great. Otherwise,cant wait for Boxee to go into beta!

This is the future.

cheers,

Berbabed

niemisensami
July 28th, 2009, 04:00 AM
Hi! I'm having problems with the Pitchfork feed. The videos don't start automatically. Any ideas what to do?

This could be greatest Boxee app ever! :D Thank you so much!

beschrader
July 30th, 2009, 10:41 PM
I set up the repository but the videos don't play. They load and then freeze with a play button in the middle.

Do you need to also set up the rss feed? I thought it was one or the other....

Could this be a factor of the recent update?

Thanks

SandmanFX
August 1st, 2009, 04:01 PM
"I set up the repository but the videos don't play. They load and then freeze with a play button in the middle."

Ditto. I'm running Windows XP SP3.

cwilcomb
January 30th, 2010, 01:00 PM
Ditto, freeze frame with ">" play button but no video or audio. I am a boxee newbie and this is the first app I've added manually. Am I missing something? Really would love to have this working. Thanks for any help.

storkairlines
January 30th, 2010, 02:53 PM
no autoplay here either. .10408 win7. this app will be amazing once fixed.