boxee :: forums  

Go Back   boxee :: forums > boxee community > general boxee help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #121  
Old March 23rd, 2011, 11:51 AM
Kibosh Kibosh is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default

Wow, fast reply...

It's coming then? Great news! For me it doesn't need to extensive. The title, cover, year and some comments will do alright.

Any thought on a timeframe? Or is that asking to much

Thanx already.
Reply With Quote
  #122  
Old March 23rd, 2011, 11:56 AM
darcilicious darcilicious is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2009
Location: Orbiting Venus
Posts: 7,153
Default

Probably no later than sometime next month but nothing has been officially announced... (though the VP of Marketing stated during a recent podcast interview that there would be a release by the end of the month but sometimes these things get delayed).
__________________
Boxee beta 0.9.23.15885 on: HP TouchSmart 600xt/Windows 7 x64 & HP m8400f Vista x86 HTPC running Intelliremote, SageTV 7.1 beta, Orb/MP-1, Subsonic, & AirVideo, with an Olevia 247TFHD & Onyko TX-SR606 with a Harmony 550. Boxee Box v1.0.4.17443 with a 32" Panasonic TC-L32X2; and finally, an HP EX490 MediaSmart Server (WHS) + MediaSonic for 12TB of storage.

Note: This is a users/community forum. For official support, fill out a Support Request. For User Guides & more, see the Support Site.
Reply With Quote
  #123  
Old April 2nd, 2011, 04:02 AM
paaland paaland is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Default How to deal with TV show DVD rips

I'm having problems getting boxee box to recognize TV show DVD rips. Originally it was a TV series in 13 episodes. That has since been released on DVD and that DVD I've ripped as an ISO file. So the one file contains all 13 episodes.

When I try to identify the file manually it's found in the search, but applying the name to the file fails since Boxee does not recognize the naming convention when season and episodes are left out.

I've tried "Show.Name.S01.iso" and even "Show.Name.S01E01-13.iso" without luck.
Reply With Quote
  #124  
Old April 2nd, 2011, 09:15 AM
darcilicious darcilicious is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2009
Location: Orbiting Venus
Posts: 7,153
Default

Boxee isn't going to like either of those filenames. But since you've ripped it to ISO and want to fake Boxee out into thinking you've got all 13 episodes, you could try something like this: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=14476
__________________
Boxee beta 0.9.23.15885 on: HP TouchSmart 600xt/Windows 7 x64 & HP m8400f Vista x86 HTPC running Intelliremote, SageTV 7.1 beta, Orb/MP-1, Subsonic, & AirVideo, with an Olevia 247TFHD & Onyko TX-SR606 with a Harmony 550. Boxee Box v1.0.4.17443 with a 32" Panasonic TC-L32X2; and finally, an HP EX490 MediaSmart Server (WHS) + MediaSonic for 12TB of storage.

Note: This is a users/community forum. For official support, fill out a Support Request. For User Guides & more, see the Support Site.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:18 AM.


skin based on greenzero from vBSkins.com

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd.