boxee :: forums  

Go Back   boxee :: forums > boxee community > boxee for appletv help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old November 22nd, 2008, 12:58 PM
chandlerkent chandlerkent is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default Does this work with 2.3?

Does this patchstick work with 2.3?
Reply With Quote
  #12  
Old November 22nd, 2008, 07:57 PM
giyad giyad is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 301
Default

Quote:
Originally Posted by chandlerkent View Post
Does this patchstick work with 2.3?
yes, its here
Reply With Quote
  #13  
Old December 15th, 2008, 06:18 AM
gregdpw gregdpw is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 11
Default

Can someone please post a video on how to create the patchstick for windows. Thanks
Reply With Quote
  #14  
Old January 5th, 2009, 09:20 PM
getrusty getrusty is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: chicago
Posts: 2
Default

you need to pull the windows version of the ATV USB creator app
Reply With Quote
  #15  
Old January 5th, 2009, 11:27 PM
davilla davilla is offline
Team-XBMC member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 573
Default

atv-win is what you need. Read the readme.txt. It explains all. If you don't understand the readme.txt, post a question.
Reply With Quote
  #16  
Old January 25th, 2009, 10:39 PM
hotoru hotoru is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Default Patchstick Enable USB Drive?

After you use atvusb-creator patchstick on ATV, will ATV be able to recognize attached USB External Hard drive? If so, will all the ATV be able to see the drive or just the Boxee program.
TIA.
Hotoru
Reply With Quote
  #17  
Old March 25th, 2009, 07:08 AM
pops69 pops69 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 44
Default

i just received my apple tv until yesterday and tried to install the patchstick etc. all appeared to start uploading the linux code as in the 1st video, but than it got to the end of loading all the code and the bottom line showed a user name and password that needed to be entered.

no clue as how or what to put there as no keyboard on the apple tv unit

any recommendations as to where i should start with trouble shooting. I know i didnt do the usb format 1st, but figure that when the image was created it would do that at the same time

tks in advance
Reply With Quote
  #18  
Old March 25th, 2009, 07:13 AM
marcel marcel is offline
team boxee (admin)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 9,935
Default

the username /password is if you want to ssh into the apple machine later ...
  • remove the USB and restart your Apple TV
  • it now has options for Boxee / XBMC on the main menu
  • click on Boxee, then select update launcher 2.3 then update boxee alpha once
  • click "Boxee"
Reply With Quote
  #19  
Old March 25th, 2009, 07:16 AM
pops69 pops69 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 44
Default

marcel: i did and than rebooted the unit and the normal atv screen came up w/o the boxie or xbmc on the menu
Reply With Quote
  #20  
Old March 25th, 2009, 07:19 AM
marcel marcel is offline
team boxee (admin)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 9,935
Default

did you see any errors on the screen..did you have any errors on creating the patchstick ? what version were you trying?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:06 AM.


skin based on greenzero from vBSkins.com

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd.