boxee :: forums  

Go Back   boxee :: forums > boxee community > general boxee help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 20th, 2010, 06:58 PM
djtaco djtaco is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default NHL gamecenter issues

I was trying to use the app, but it is saying my login is invalid for my gamecenter account. I then go to the web and use the same login, and I am able to log right in.

Any ideas?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old April 20th, 2010, 07:05 PM
taylorjes taylorjes is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default

GameCenter on Boxee was having issues earlier today; I wasn't able to log in between 12 and 3:30p (Pacific). I was able to log in to GameCenter at about 4pm (Pacific). Once I was able to log in once, so long as you don't log out I haven't had any issues. I can check the login/out after the Red Wings game.

-jt
Reply With Quote
  #3  
Old April 20th, 2010, 07:08 PM
djtaco djtaco is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default

Thanks for sharing your experiences... Yeah I'll try again during the intermission.

=> Unfortunately still a no go.

Last edited by djtaco; April 20th, 2010 at 08:44 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old April 21st, 2010, 02:45 AM
marcel marcel is offline
team boxee (admin)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 11,074
Default

please try later today and keep me posted if there are any issues
Reply With Quote
  #5  
Old April 21st, 2010, 08:48 PM
djtaco djtaco is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default

I tried again a few times throughout the day, as well as this evening, and still am receiving an invalid login error. I know it's the proper login information as I can login to gamecenter via the web.

Thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old April 22nd, 2010, 02:45 AM
marcel marcel is offline
team boxee (admin)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 11,074
Default

an you send me your boxee logs (see this thread http://support.boxee.tv/entries/4396...w-do-i-do-that)
Reply With Quote
  #7  
Old April 25th, 2010, 05:15 PM
djtaco djtaco is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default

Shall I just post the logs in this post or PM them to you?
Reply With Quote
  #8  
Old April 26th, 2010, 02:24 AM
marcel marcel is offline
team boxee (admin)
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 11,074
Default

post the logs here..
Reply With Quote
  #9  
Old April 26th, 2010, 08:09 PM
djtaco djtaco is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
Default

I cannot attach the log as a txt because the file is too big. I also cannot cut and paste the whole log...would you like just sections?
Reply With Quote
  #10  
Old April 26th, 2010, 08:53 PM
darcilicious darcilicious is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2009
Location: Orbiting Venus
Posts: 10,460
Default

If you zip/compress the log file is it small enough?
__________________
Note: This is a users/community forum. For official support, fill out a Support Request. For User Guides & more, see the Support Site.

Boxee beta 0.9.23.15885 on: HP TouchSmart 600xt/Windows 7 x64 & HP m8400f Vista x86 HTPC running Intelliremote, SageTV 7.1 beta, Orb/MP-1, Subsonic, & AirVideo, with an Olevia 247TFHD & Onyko TX-SR606 with a Harmony 550. Boxee Box v1.2.0.20310 with a 32" Panasonic TC-L32X2; and finally, an HP EX490 MediaSmart Server/WHS+MediaSonic for 12TB of storage.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:10 PM.


skin based on greenzero from vBSkins.com

 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2011, vBulletin Solutions, Inc.