boxee :: forums  

Go Back   boxee :: forums > boxee community > Boxee Box help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 2nd, 2010, 11:25 AM
shirazs shirazs is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default Boxee Box Canada - CBC/CTV no longer available

Just purchased the Boxee Box on the weekend, started watching Mad Men and The Tudors and suddenly, as of last night, these shows no longer appear. Checked to see what else was missing and realised that neither CBC or CTV shows appear. Can someone from the Boxee Box team comment on these developments?
Reply With Quote
  #2  
Old December 2nd, 2010, 11:39 AM
Silverlock Silverlock is online now
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 100
Default

They're back as of this morning; apparently there were API changes on both CTV and CBC yesterday. But yeah, I have to agree that something official should have been said yesterday when it happened. If I'd paid money for a box, I'd probably be a little annoyed.
__________________
Boxee Beta 0.9.22.13692 (32 bit) / Lucid Lynx (Ubuntu 10.04)
Acer AspireRevo 3610 (Atom N330/ION/4GB RAM+500GB HD), PS3 BD Remote, HDMI to Vizio M320VT
Boxee Beta 0.9.22.13692 (32 bit) / Maverick Meerkat (Ubuntu 10.10)
Asus Eee PC 901 (Atom N270/Intel 945GSE/2GB RAM+32GB SDD)
Reply With Quote
  #3  
Old December 3rd, 2010, 11:20 AM
gizmo3141 gizmo3141 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 38
Default History

History was history yesterday to on the pc app. CTV and CBC the day before that. Showcase is still only displaying the top part of the video like Global was before they fixed that.

Getting better though...
Reply With Quote
  #4  
Old December 9th, 2010, 05:59 AM
mr.roboto mr.roboto is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Canada
Posts: 4
Default

Boxee Box in Canada has content that is sometimes difficult to view in Full Screen without a mouse and people who say Netflix.ca is coming soon are overly optimistic. The BBox was/is a great disappointment for me. I wanted a user friendly device with options so my family could use it, but sadly not. I'm the only one who can navigate its menu and some of its issues. It's a geek toy right now which freezes frequently. Even the replacement box I got freezes. Also, I even reverted back to factory settings with the old esthetically pleasing UI but lots more issues there as well.

I know some people say..."The developers are selling it a little above cost and they're not making much money" ... Well yes, when they offer the software for free for your PC, then they are to be admired for their hard work, but as soon as they started offering the Box at $199.00 then they're obligated deliver a product with no bugs or at least fix them pronto. It's not a lot of money, but this device is dedicated for boxee use. There's no other uses for it. In short, I will not take mine back, but I will not endorse it either and many people are eagerly inquiring about it. I have to give negative reviews at this point. Maybe in the future it will be better or maybe this Boxee Box will fail and will be a tax write-off for D-Link?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
canada, cbc, ctv

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:22 PM.


skin based on greenzero from vBSkins.com

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.