boxee :: forums  

Go Back   boxee :: forums > boxee community > general boxee help

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old July 8th, 2009, 08:52 PM
agentlame's Avatar
agentlame agentlame is offline
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland, OH
Posts: 3,709
Send a message via AIM to agentlame
Default

Quote:
Originally Posted by Lividhatter View Post
the A key doesnt do anything.

I have the newest windows version. Any ideas?
this functionality was disabled in more recent builds, as it does not meet team-boxee's quality standards.
__________________
personal: boxee | twitter | boxee hq
boxee: boxee chat | boxee wiki | boxee plugins

i run boxee 0.9.20 on: ubuntu 9.10, windows xp sp3 (virtual machine), windows 7 and a neuros link hacked to all hell.

what super powers does a 'super mod' have? the 'super ban'... that, and laser vision.
  #22  
Old August 11th, 2009, 01:51 AM
schampio schampio is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by tonyscha View Post
the Microsoft Media Center Remote.
I have one of those but I prefer the Logitech S510 Media remote which comes bundled with the Cordless Desktop and mouse, both of which have great range when sitting 8-15 feet back from the Boxee HTPC connected big screen. The optical mouse works especially well on sofa arms. Some of the S510's functions work as expected but I'd like to see some additions made to the settings menus to customize behavior/buttons a bit. Especially the skip back/forward functions which seem hard wired at 30 secs. But more importantly even with a mouse its impossible to advance the playback to a particular point dragging the playback progress slider around and you're reduced to clicking 30 second or 30 minute skips to try to approximate where you wanted to be in the movie/show. Take a look at the GOM player or even the horrible WMP for how we've gotten used to expecting direct playback access to work. If you can't give us a grabable slider then at least a keyboard entry of what time mark to skip to.

It might also help to have a brief "using your mouse" help page somewhere. Using right click to get BACK functionality wasn't intuitively obvious especially since it doesn't work if you happen to be positioned over an active button.

I'm on the latest and greatest Windows Boxee build running on WinXP sp3 in a Pentium D 3ghz 4gb environment. Not sure if I should be posting this in a sticky'd thread.

Thaniks for the cool product and keep up the good work.

Last edited by schampio; August 11th, 2009 at 01:54 AM.
  #23  
Old September 19th, 2009, 06:53 PM
nrp nrp is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by agentlame View Post
this functionality was disabled in more recent builds, as it does not meet team-boxee's quality standards.
Is there any way around this or some debug console or log where we can see if and what Boxee is indexing? Right now I'm just guessing it is based on my hard drives churning.
  #24  
Old September 26th, 2009, 05:58 AM
denismn denismn is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7
Default Renaming

Quote:
Originally Posted by Kissell View Post
4) Name your files correctly:
"Simpsons - 01 - Roasting Fire.avi" is not good enough, you must have a season and episode number after the show name for tv... i know it sucks, but go through and rename all your shows to something like "Simpsons - s01e01 - Roasting Fire.avi" despite what the recommenations are, spaces work just fine instead of underscores, and I just add episode titles for my own benefit, in case I play them outside of boxee... boxee will basically ignore everything after the episode number, its just looking for the show title, the season and episode, so it can download cover art and plot synopsis from thetvdb.com.
Here is a tool called ReNamer that is free and will save you a lot of time renaming files and episodes in the file name, real easy to use.

DOWNLOAD HERE TOOL
  #25  
Old September 30th, 2009, 12:14 AM
boxmenow boxmenow is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 25
Default

Does Boxee work well with Winlirc or Xbox controller for Windows?
  #26  
Old September 30th, 2009, 02:50 PM
mrsayao mrsayao is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Default

I just installed it. I'm running Windows XP Pro on an old 3.0 ghz P4 with 4gb ram (3gb recognized in XP). Runs pretty smoothly! Boxee is installed and indexing files from a SATA drive jumpered to 1.5gb/s (since my old mobo can't do the full 3.0gb/s). Every few days I refresh/update the source which is my torrent DL folder and it adds the movies pretty quickly. I'd say it finished the initial index of 115 movies in about 30 mins?
  #27  
Old October 5th, 2009, 12:52 AM
nail nail is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2009
Location: Tennessee
Posts: 86
Default

Always search the forums!
__________________
http://boxee-user.blogspot.com
  #28  
Old October 8th, 2009, 07:59 AM
Bitcloud Bitcloud is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Default

Bring back the A button!
  #29  
Old November 17th, 2009, 01:30 AM
leejane30 leejane30 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Default

well, at least these five things will surely give some iedas on boxee. thanks for the great information.
__________________
[moderator edit: do not advertise in your signature]
  #30  
Old February 10th, 2010, 05:10 PM
CRSharff CRSharff is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 15
Default

Boxee has switched over to using IMDB naming conventions now for TV Shows and Movies; am I right?
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:38 AM.


skin based on greenzero from vBSkins.com

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd.