Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Thumbnails not loading

  1. #11
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Orbiting Venus
    Posts
    16,162

    Default

    maddim, are you talking about the Media Manager?
    Note: This is a users' community forum. For official support, submit a Support Request.
    You can also find out how to Get Help or read the Boxee TV and Boxee Box Documentation.

    SageTV Server 7.1.x w/Gemstone and Plex Home Theater v0.9.9.7.146 w/PlexPass
    HD-PVR w/v1.5.6 drivers / Hauppauge IR blaster / FiOS Extreme HD / Motorola QIP6200 / SPDIF+720p Fixed Output
    on HP Media Center 8400F (Phenom 9500 QuadCore 2.2GHz, nVidia GeForce 8500 GT)
    via Olevia 247TFHD/Onyko TX-SR606/Harmony 550/HP MediaSmart EX490 WHS w/12TB
    Plex Media Server v0.9.7.22 on HP Touchsmart 600-1105xt
    Sonos Play:3, Connect / Simple.TV / Roku 2 XS+Plex / iPhone 5 / iPad 2

    "Some people just aren't happy unless they're disappointed or angry."

  2. #12
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    25

    Default

    I am talking about the thumbnails friends activity and the thumbnails on home screen.
    From yesterday it is always giving me black screens and restarts on home page. The funny thing is that it is doing it only when on-line. If it is not on line it is OK.
    Also another funny thing is that the thumbnails that are on home screen are not always with the default play picture but are the same as the background like they are empty.

  3. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Orbiting Venus
    Posts
    16,162

    Default

    Hi maddin,

    This thread is about the iPad app for Boxee that works with the Boxee Media Manager.

    I'll copy your post to the Boxee Box help section of the forum, here: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=64249
    Note: This is a users' community forum. For official support, submit a Support Request.
    You can also find out how to Get Help or read the Boxee TV and Boxee Box Documentation.

    SageTV Server 7.1.x w/Gemstone and Plex Home Theater v0.9.9.7.146 w/PlexPass
    HD-PVR w/v1.5.6 drivers / Hauppauge IR blaster / FiOS Extreme HD / Motorola QIP6200 / SPDIF+720p Fixed Output
    on HP Media Center 8400F (Phenom 9500 QuadCore 2.2GHz, nVidia GeForce 8500 GT)
    via Olevia 247TFHD/Onyko TX-SR606/Harmony 550/HP MediaSmart EX490 WHS w/12TB
    Plex Media Server v0.9.7.22 on HP Touchsmart 600-1105xt
    Sonos Play:3, Connect / Simple.TV / Roku 2 XS+Plex / iPhone 5 / iPad 2

    "Some people just aren't happy unless they're disappointed or angry."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •