boxee :: forums  

Go Back   boxee :: forums > hey, we're in Beta now > bugs? what bugs?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 24th, 2009, 04:01 PM
godzirra godzirra is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 9
Default [confirmed] video not displayed in hulu app [all platforms - 9.12.xxxx]

Anyone else having trouble? My wife's been watching it all day but she started a new show and Hulu stopped working. Its doing what it did before the upgrade.... sitting at the hulu website for the episode I want to watch, audio playing, but no maximized video.
Reply With Quote
  #2  
Old June 24th, 2009, 04:24 PM
jth jth is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Default

It was working for me with the new version on my laptop this morning, but unfortunately now, it is not.
Reply With Quote
  #3  
Old June 24th, 2009, 05:25 PM
kcc1982 kcc1982 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 48
Default Arg

Same here. Some people/companies are soo short sighted. I guess the enternal judo match between Hulu and Boxee continues.
__________________
How I run it:
Ubuntu 9.10 Karmic Koala on a Shuttle SN78SH7
OPENGL Cranked Way Up
AMD Quad Core Black Edition
HDMI out on NVIDIA 8200
2 Gigs of ram & a 1.5 terabyte drive
46" Sharp Aquos
Reply With Quote
  #4  
Old June 24th, 2009, 05:34 PM
uncle hammy uncle hammy is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 54
Default

Ditto here
Reply With Quote
  #5  
Old June 24th, 2009, 05:51 PM
majesticx majesticx is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Default I am sick of this.

I and many others refuse to use Hulu unless it works in Boxee. I am sick of these media companies trying to dictate to me how to enjoy media. First the problem was with us not watching their commercials and now we have to, not only watch their commercials, but we have to watch their commercials on their site or via their application. I for one will not stand for their shortsightedness and if they cant see the advantages that Boxee has to offer them, then I won't watch.

If Netflix is working I am going to go open an account and use them just so I don't have to deal with this anymore. If not then I will resort to more drastic measures to get what I want.

We are the consumers and until they learn that we decide how WE will receive their product Companies like Hulu, Fancast and others will fall victim to applications like Navi-X and P2P networks.

Boxee is the first application I have seen to go out of it's way to keep things clean and does not deserve this kind of treatment.

FYI I have used XBMC since it's second update on the Xbox.
Reply With Quote
  #6  
Old June 24th, 2009, 06:34 PM
potrick potrick is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 25
Default

We had it! I was so happy. Those jerks.
Reply With Quote
  #7  
Old June 24th, 2009, 06:47 PM
agentlame's Avatar
agentlame agentlame is offline
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland, OH
Posts: 3,709
Send a message via AIM to agentlame
Default

confirmed... i have filed a bug report.


[moving to bugs]
__________________
personal: boxee | twitter | boxee hq
boxee: boxee chat | boxee wiki | boxee plugins

i run boxee 0.9.20 on: ubuntu 9.10, windows xp sp3 (virtual machine), windows 7 and a neuros link hacked to all hell.

what super powers does a 'super mod' have? the 'super ban'... that, and laser vision.
Reply With Quote
  #8  
Old June 24th, 2009, 08:03 PM
rickh rickh is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 105
Default

Confirmed here too.

R.
==
__________________
http://app.boxee.tv/go/hrhenry
Reply With Quote
  #9  
Old June 24th, 2009, 08:18 PM
beyondzero beyondzero is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 42
Default

Confirmed here too. It was nice while it lasted....
Reply With Quote
  #10  
Old June 24th, 2009, 08:20 PM
eshapin eshapin is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 116
Default Hulu - Sound, No Video (Only Web Page Visible)

OS X 10.5.7 on Intel iMac and Mac Min (March, 2009)
Boxee Version 0.9.12.6566

Symptoms are as described in this post for Linux http://forum.boxee.tv/showthread.php?t=9421

Basically, choose episode, Mozilla browser appears, sound plays but episode video does not commence (Mozilla browser remains on screen.

As the above-linked forum is for Linux, please note that this affects Mac, too.

Thanks, ES
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.


skin based on greenzero from vBSkins.com

 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2011, vBulletin Solutions, Inc.