Boxee

HGTV Canada shows quit after 10 seconds

Details

  • Severity:
    Major
  • Operating System:
    Boxee Box
  • Number of attachments:
    1

Description

This bug looks to affect all HGTV Canada shows (http://www.hgtv.ca/video/). I've replicated this with both "Property Virgins" abd "Holmes Inspection".

When I try to watch an episode of either show I get one of the following two behaviours:

a) The web site loads, a commercial plays, then the correct episode plays through it's entirety.

b) The web site loads, no commercial plays, the first episode in the show's linup plays, after roughly ten seconds it stops and boots you back to the episode select screen.

In scenario B, the first episode is shown no matter which episode you selected. For example, for Holmes Inspection the special "Holmes In New Orleans" "Episode 01: A New Beginning Pt1" will play no matter which episode you select. This special actually isn't even in the list of episodes available according to Boxee, but I'm raising another ticket for that.

There doesn't seem to be any rhyme or reason to when these shows want to work with my Boxee Box and when they don't. Sometimes I'll watch three episodes back to back with no issues. Other times it'll fail to play ten times then work the eleventh time. Rebooting the box doesn't seem to help any.

I just bought my Boxee Box the other week, so I can't compare this behaviour to older firmware.

Activity

Hide
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 30/Jun/11 9:24 AM - edited
Thanks for the update we believe this issue has been fixed (merged the content on our servers) please try again later in the evening and see if this is still occurring
Show
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 30/Jun/11 9:24 AM - edited Thanks for the update we believe this issue has been fixed (merged the content on our servers) please try again later in the evening and see if this is still occurring
Hide
Bruce Nguyen added a comment - 02/Jul/11 11:00 PM
Debug log
Show
Bruce Nguyen added a comment - 02/Jul/11 11:00 PM Debug log
Hide
Bruce Nguyen added a comment - 02/Jul/11 11:00 PM
Hi, I'm still having the same issue today. I turned on debugging and have attached the log.
Show
Bruce Nguyen added a comment - 02/Jul/11 11:00 PM Hi, I'm still having the same issue today. I turned on debugging and have attached the log.
Hide
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 14/Jul/11 9:53 AM
Please try again as we have updated the servers again.
Show
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 14/Jul/11 9:53 AM Please try again as we have updated the servers again.
Hide
Bruce Nguyen added a comment - 15/Jul/11 10:57 PM
Just tried it right now and I'm still experiencing the same behaviour.
Show
Bruce Nguyen added a comment - 15/Jul/11 10:57 PM Just tried it right now and I'm still experiencing the same behaviour.
Hide
Al added a comment - 01/Aug/11 2:14 PM
Hi Madame/Sir:

I have the same issue with HGTV shows in Canada. Shows tested: Property Virgins and Income Property.
I have the latest software update V1.1.2. Before the update, when it started acting up, it was a minority of shows that would work however it would work in this sequence:
-> Click Episode -> Loads -> Crashes -> Kicks you out to the selection menu -> Goes down 3-4 shows to one that works and you just watch that one to get your junky fix.

However now with the update, it exhibits the following behavior:
-> Click Episode -> Loads with HGTV screen -> Loads incorrect Episode and Show (Selected Property Virgin, Loads Income Property) -> Plays 4 seconds of incorrect show -> Crashes -> Kicks you out to the selection menu -> none of the episodes work.

This behavior has happened since early June. I tried to go into the Boxee Browser App and loading up the website and accessing the video that way, however it just crashes.

This issue is also being tracked on Boxee Forums: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=36692&highlight=hgtv

If you would like me to try anything, feel free to contact me.
Show
Al added a comment - 01/Aug/11 2:14 PM Hi Madame/Sir: I have the same issue with HGTV shows in Canada. Shows tested: Property Virgins and Income Property. I have the latest software update V1.1.2. Before the update, when it started acting up, it was a minority of shows that would work however it would work in this sequence: -> Click Episode -> Loads -> Crashes -> Kicks you out to the selection menu -> Goes down 3-4 shows to one that works and you just watch that one to get your junky fix. However now with the update, it exhibits the following behavior: -> Click Episode -> Loads with HGTV screen -> Loads incorrect Episode and Show (Selected Property Virgin, Loads Income Property) -> Plays 4 seconds of incorrect show -> Crashes -> Kicks you out to the selection menu -> none of the episodes work. This behavior has happened since early June. I tried to go into the Boxee Browser App and loading up the website and accessing the video that way, however it just crashes. This issue is also being tracked on Boxee Forums: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=36692&highlight=hgtv If you would like me to try anything, feel free to contact me.

People

Vote (1)
Watch (3)

Dates

  • Created:
    29/Jun/11 11:56 PM
    Updated:
    04/Sep/11 9:52 AM