Boxee

Cursor disabled on any page at www.channel4.com/4od

Details

  • Type: Bug Bug
  • Status: Open
  • Priority: P2 P2
  • Resolution: Unresolved
  • Fix Version/s: Triage
  • Component/s: Web Browser
  • Labels:
    None
  • Product:
    Boxee Client
  • Severity:
    Minor
  • Version:
    1.1.2.19250
  • Operating System:
    Boxee Box
  • Number of attachments:
    0

Description

When using the Boxee Browser to access any webpage at www.channel4.com/4od soon after the webpage has loaded the cursor is 'disabled' resulting in not being able to select anything ok the page.

The browser seems to 'think' that a video has loaded in full screen as pressing the menu button on the remote results in the following prompt:

"Are you sure you want to leave this video?
Your progress might be lost."

Selecting the "Go to browser" option doesn't 'enable' the cursor.

Workaround is to view channel 4 shows via their Youtube channel.

Activity

Hide
innovativevsregressive added a comment - 13/Jul/11 1:30 PM
Boxee Box version: 1.1.2.19250
Show
innovativevsregressive added a comment - 13/Jul/11 1:30 PM Boxee Box version: 1.1.2.19250
Hide
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 14/Jul/11 7:52 AM
Sorry could not reproduce this tried it on 1.1.2.19250 ..are you having this issue with other webpages? Can you try a reboot of the box and then send me your boxee logs (http://boxee.zendesk.com/entries/329278-i-ve-been-asked-by-boxee-support-to-send-debug-logs-how-do-i-do-that) after reproducing the issues.
Show
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 14/Jul/11 7:52 AM Sorry could not reproduce this tried it on 1.1.2.19250 ..are you having this issue with other webpages? Can you try a reboot of the box and then send me your boxee logs (http://boxee.zendesk.com/entries/329278-i-ve-been-asked-by-boxee-support-to-send-debug-logs-how-do-i-do-that) after reproducing the issues.
Hide
innovativevsregressive added a comment - 14/Jul/11 8:36 AM - edited
Hello,

No I haven't come across this issue for other webpages.

I performed the action "Send to Boxee" for the log file "boxee.1310646866.2326.tar.bz2"

I reproduced the error and selected the option "go to browser" and then "leave".

Regards
Show
innovativevsregressive added a comment - 14/Jul/11 8:36 AM - edited Hello, No I haven't come across this issue for other webpages. I performed the action "Send to Boxee" for the log file "boxee.1310646866.2326.tar.bz2" I reproduced the error and selected the option "go to browser" and then "leave". Regards
Hide
innovativevsregressive added a comment - 20/Jul/11 7:49 AM
Hello,

I've been informed via the Boxee forums

http://forums.boxee.tv/showpost.php?p=200562&postcount=299

that you meant the log file should be sent to you.

I saved it locally before performing the "send to boxee" action.

It's now also been send to marcel[at]boxee[dot]tv

Regards
Show
innovativevsregressive added a comment - 20/Jul/11 7:49 AM Hello, I've been informed via the Boxee forums http://forums.boxee.tv/showpost.php?p=200562&postcount=299 that you meant the log file should be sent to you. I saved it locally before performing the "send to boxee" action. It's now also been send to marcel[at]boxee[dot]tv Regards
Hide
gmd added a comment - 20/Jul/11 3:35 PM
I am now seeing this issue when opening the BBox's web browser to Bing - it's happening on one Box with frmw v120.20151 and on another Box with v112.19250

The issue seems to have started today for no aparent reason - and no 'changes' have taken place that I can recall

Marcel, I just emailed you a log file taked from my BBox with v120.20151 right after accessing the Boxee browser/Bing and having the invisible cursor issue happen
Show
gmd added a comment - 20/Jul/11 3:35 PM I am now seeing this issue when opening the BBox's web browser to Bing - it's happening on one Box with frmw v120.20151 and on another Box with v112.19250 The issue seems to have started today for no aparent reason - and no 'changes' have taken place that I can recall Marcel, I just emailed you a log file taked from my BBox with v120.20151 right after accessing the Boxee browser/Bing and having the invisible cursor issue happen
Hide
gmd added a comment - 20/Jul/11 3:41 PM
This seems to be happening on many/most all web pages now... http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-10719
Show
gmd added a comment - 20/Jul/11 3:41 PM This seems to be happening on many/most all web pages now... http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-10719
Hide
gmd added a comment - 20/Jul/11 5:56 PM
This is reported as fixed in the other Jira ticket for this similar issue... http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-10719
Show
gmd added a comment - 20/Jul/11 5:56 PM This is reported as fixed in the other Jira ticket for this similar issue... http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-10719
Hide
PJ added a comment - 20/Jul/11 6:51 PM
This is now a browser bug and happens on all websites, with any firmware. No URL no pointer.
Show
PJ added a comment - 20/Jul/11 6:51 PM This is now a browser bug and happens on all websites, with any firmware. No URL no pointer.
Hide
gmd added a comment - 20/Jul/11 7:17 PM
Can you elaborate - most everyone else seems to be saying that the issue has been resolved - and I just now checked again and I have no issues with the browser/cursor
Show
gmd added a comment - 20/Jul/11 7:17 PM Can you elaborate - most everyone else seems to be saying that the issue has been resolved - and I just now checked again and I have no issues with the browser/cursor
Hide
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 21/Jul/11 1:53 AM
Guys please check again as this issue was fixed on our servers a few hours ago
Show
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 21/Jul/11 1:53 AM Guys please check again as this issue was fixed on our servers a few hours ago
Hide
innovativevsregressive added a comment - 21/Jul/11 8:32 AM
Just checked and the issue remains (regarding this ticket)
Show
innovativevsregressive added a comment - 21/Jul/11 8:32 AM Just checked and the issue remains (regarding this ticket)
Hide
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 16/Aug/11 3:44 AM
Please try again with the latest firmware 1.2.0.20310 it should be fixed
Show
Marcel Hass [Boxee] added a comment - 16/Aug/11 3:44 AM Please try again with the latest firmware 1.2.0.20310 it should be fixed
Hide
innovativevsregressive added a comment - 16/Aug/11 10:46 AM
Unfortunately it isn't.
Show
innovativevsregressive added a comment - 16/Aug/11 10:46 AM Unfortunately it isn't.
Hide
innovativevsregressive added a comment - 25/Aug/11 12:57 PM
This bug may become irrelevant as Channel 4 has announced that they have "rebuilt the version of 4oD on Channel4.com from the ground up" and it'll launch on August 31st.

http://www.digitalspy.co.uk/digitaltv/news/a337054/channel-4-to-launch-revamped-4od-on-web.html
Show
innovativevsregressive added a comment - 25/Aug/11 12:57 PM This bug may become irrelevant as Channel 4 has announced that they have "rebuilt the version of 4oD on Channel4.com from the ground up" and it'll launch on August 31st. http://www.digitalspy.co.uk/digitaltv/news/a337054/channel-4-to-launch-revamped-4od-on-web.html
Hide
innovativevsregressive added a comment - 02/Sep/11 9:45 AM
I can confirm this problem exists on the rebuilt 4od website. (same URL)
Show
innovativevsregressive added a comment - 02/Sep/11 9:45 AM I can confirm this problem exists on the rebuilt 4od website. (same URL)
Hide
Matt H added a comment - 03/Sep/11 4:52 AM
This problem is on the new 4od website too.

Since visiting 4OD is now the only way to get 4OD content (since it was removed from the scraper) it would be great to see this fixed.

4OD is probably the biggest provider of UK video content.
Show
Matt H added a comment - 03/Sep/11 4:52 AM This problem is on the new 4od website too. Since visiting 4OD is now the only way to get 4OD content (since it was removed from the scraper) it would be great to see this fixed. 4OD is probably the biggest provider of UK video content.
Hide
oGre added a comment - 27/Sep/11 7:07 AM
I just had a similar problem happening at music.google.com. If the problem's related, feel free to connect the issues. http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-11368
Show
oGre added a comment - 27/Sep/11 7:07 AM I just had a similar problem happening at music.google.com. If the problem's related, feel free to connect the issues. http://jira.boxee.tv/browse/BOXEE-11368

People

Vote (4)
Watch (6)

Dates

  • Created:
    13/Jul/11 1:28 PM
    Updated:
    Tuesday 7:07 AM